Begin  » Autoreizen  » Oman

Autoreizen in Oman

Met een rondreis leert u een land pas echt kennen. Wij selecteerden voor u de mooiste en meest spectaculaire autoreizen.

Bij iedere reis staat duidelijk vermeld of de intercontinentale vluchten en/of autohuur exclusief zijn. In dit geval kunt u na het boeken van de autoreis heel eenvoudig via respectievelijk het kopje vliegtickets en autohuur uw aansluitende vluchten en/of gewenste auto reserveren.

Highlights:

  • De indrukwekkende hoofdstad Muscat
  • Mysterieuze forten en kleurrijke moskeeën
  • Het beroemde fort van Nizwa
  • Waterbronnen bij Rustaq
  • Zonovergoten stranden bij Al Sawadi
8-daagse autoreis vanaf €10,-

Best of Oman (autoreis)

Vooral cultuurliefhebbers zullen tijdens deze mooie rondreis aan hun trekken komen, maar ook de woestijnlandschappen zijn van een fascinerende schoonheid. Deze 8-daagse reis richt zich vooral op het binnenland en de kuststrook van Centraal-Oman. U kunt de reis uitbreiden met een 3-daagse korte tour naar de provincie in het zuiden van Oman: Salalah. Tijdens de moesson, van juni tot september wordt het dorre landschap omgetoverd tot een tropische, groene oase met watervallen en palmbomen. Trekpleisters zijn de uitgestrekte en parelwitte stranden aan de kust, maar ook voor een dosis cultuur kunt u in deze regio terecht. Laat u verleiden tot een reis door dit mystieke land vol afwisseling en met een zeer boeiende geschiedenis!

Uw reisschema

Op onze website kunt u zelf uw reis samenstellen.